Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy kicsit megismerni azt ahol élünk. Tudni örülni annak, amink van! És igen, hátha magatoktól is kimentek oda visszaemlékezni, töltekezni az erőből amit ott kaphatunk. Kapni és nem elvenni! Hiszen az a hely egy régi szakrális központ. Sok meKépndemonda van körülötte, sok elképzelés alagutakról melyek onnan indultak, csodákról és bánatokról melyek ott történtek.
2010-ben sokat mesélt erről Kertész Attila, egy régi Nahrinos társunk. 5 gyermek édesapja. Építészmérnök és igazán jó, élhető házakat tervez. Sok évet eltöltött Papp Gábor mellett, foglalkozott ezotériával, vízerekkel…. Fel sem tudom sorolni, hogy mi mindennel még. Sokat kaptunk Tőle. Van amit át tudok még adni.
Mikor elkezdem utána olvasni, Zelemérnek azt éreztem, hogy ez jóval több, mint csak egy túra. Ez zarándoklat az ősi magyarságomhoz. Megélni azt, amit ők már megtaláltak és mi elfeledtünk. Újrakezdeni felfedezni, új erővel feltölteni az életem. Most biztosan el kell egy kis energia az újrakezdéshez mindenkinek! Hát nosza rajta!
Indulás 2015 május 25-én Józsa TESCO hátsó parkolóból, (a patak felőli) de 10.00-kor. Hazafele lehet több úton, és van vonat is, ha valaki úgy akarja. Előzetesen a szponzornak jelezzetek, vagy nekem!