Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


XXIX. Életfa Konferencia a Baglyoknál 2015.10 17.

2015.12.01

XXIX. Életfa Konferencia a Baglyoknál
2015.10 17.

dsc00385.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jó kis esővel kezdődött a nap, nem volt fényes a szombat, de csak kívülről. A lelkünkben ott volt. Készültünk egymás megszeretgetésére…

dsc00349.jpg

 

 

 

 

 

 

Fekete Évi volt a nap háziasszonya. Csokorba fogta az eseményeket, hogy minden a helyén legyen.

Varga Gyuszi az antioxidáns tartalmú termékeinkbe vezetett be, no meg hogy hogyan lehet ezt kideríteni.

dsc00353.jpg (Sajnos nem tudom megfordítani a képet, de szerintem így is látszik...)

 

 

 

 

 

 

Nem is tudtuk, hogy a légzés is antioxidáns hatású, ezért Deskón bemutatta, hogy lesz az ülő dolgozó kicsit megrogyott hátából egyenes, ezáltal sokkal több oxigént tud felvenni, hisz a több levegő fér el a tüdőben.

Dr. Makai Ildikó a bélflóráról, annak szerepéről beszélt és egy újfajta terápiáról, amin többen kiakadtak… Kérdezzetek meg egy jelenlévőt, mi volt a nap fénypontja! Mit is kell enni annak, aki nem vigyáz a meglévő bélflórájára?!?

dsc00360.jpg

 

 

 

 

 

 

Varga Fecó arról beszélt, hogy mit adott neki Brian Tracy. Egy napot ült rajta és bizony több változást is beiktatott azóta. A reggeli olvasást emelte ki az „aranyórát”, no meg, hogy amikor valamire igent mondok, akkor azzal egyidejűleg minden másra nemet…

dsc00364.jpg

 

 

 

 

 

 

Karasszon Deskó az akciók sokszínűségét mutatta be. Tényleg, mikor egyszerre látja az ember, olyan hihetetlen, hogy mennyi ajándékkal járul hozzá a cég ahhoz, hogy nekem otthon több legyen!

Szeretetvendégséggel fogadtuk a konferenciázókat. De ahhoz, hogy minden olajozottan menjen, Karasszon Dániel és felesége Anita adták a hátteret, forró Zöldséglevest, és Gyógynövényes teát készítettek, gyönyörűen feldíszített, előkészített asztallal.

Ebéd után jött a tombola, és boldog arcok jelezték, a sikereket J !

dsc00373.jpg

 

 

 

 

 

 

Általam következtek a Top Nahrinok. Ebbeen az évben csak arra kerestem magyarázatot, hogy vajon miért ezekből fogy a legtöbb? Mi lehet a titkuk? Miért szeretjük őket annyira???

dsc00380.jpg

 

 

 

 

 

 

Barbócz Ancsa bevezetett minket a triatlaonozás világába. Milyen termékek segítették, hogy elérje a célját? Mi volt a titka ennek a fantasztikus teljesítménynek? Külön öröm volt, ahogy a gyerekek segítették a szüleiket! Igazi csapatmunka, ez kiderült a végére! Hiába, „Egyedül nem megy…”

PACE-ba hoztuk magunkat egy jó kis kineziológiai gyakorlatsorral. Jól esett a mozgás, örömöt láttam a csapat arcán.

dsc00387.jpg

 

 

 

 

 

 

Végére maradt Szilágyi István a Medi Ball magyarországi csapatának vezetője az előadásával és a bemutatóval. Fantasztikus csapatot ismerhettünk meg! Harmónia, türelem, béke, alázat… Elvarázsoltak minket a zene és a mozgás harmóniája.
Nagy élmény volt és biztos lesz folytatás. Remélhetőleg nem annyi mint most, hisz 2010.10.10-én velünk voltak Budapesten a Puskás Ferenc stadionban…

Újabb élmény dús napot zártunk, és tudom, hogy jövőre jön a jubileumi 30. konferencia!!! 2016. március 19-én!!!
Ugye velünk leszel???