Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


XXIV. ÉLETFA KONFERENCIA DEBRECENBEN

2013.05.10

 

 
20130511-016.jpg2013.05.11-én ismét összegyűltünk, hogy tudást, tapasztalatot szerezzünk egymástól.
Mindenki tanított és tanult ezen a találkozón. A finomságokról meg biztosan van fogalmad!
 
Bora Ildikó volt a levezetőnk, aki már az elején meglátta, ez a „fiatalok konferenciája”, hiszen 3 előadó is másodgenerációs volt!
 
Délelőtt Kardos Gabi kezdte a napot. Sminkes, kozmetikus oktatóként arról beszélt, hogy ő hogyan használja a munkájában az aroma olajakat, és kedvencét a Teafa krémet.
A kérdőívekben amit zárás után visszakaptam 99%-ban ezt a mondatot jelölték meg újdonságnak: „Az aromák sötétített üvegben vannak: hő és fényérzékenyek. Ugyanezt teszik a bőrön is. Ezért csak pakolásokba és éjszakai krémekben ajánlott a használatuk.”
Beszélt a Teafa olajról amit már a II. Világháborúban is használtak az angol és az ausztrál katonák a sebek kezeléséhez. Csak utána elfeledkeztünk róla és majd csak a 70-es évek után, mikor az aromák reneszánszukat élték, akkor került elő újból.
Kevertünk joghurtot, tejfölt aromával. Megtudtuk, hogy mit tegyünk a zsíros bőrre, égésre, és rosaceára. Igazi boszorkánykonyha alakult ki a kisasztalon és adtuk körbe egymásnak a kis pohárban a kipróbálni való keverékeket.
 
Karasszon Eszter a nyári (V)ész-ekről beszélt, vagyis, aki ésszel él, annak nem vészes a nyár. De aki nem annak lehetnek gondjai! Meghallgattuk a tanmesét az önző óriásról és megfogadtuk, hogy mi nem leszünk ilyenek. Mi mindent megmutatunk ami nekünk segített.
Az akciók rejtelmeibe is bevezetett. A jubileumi Halolaj az Eszter „motorja”. Mindent bír, ha ez benne van.
 
Barbócz Ancsa azt feszegette, hogy Stresszeljünk, vagy ne? Avagy az időmenedzselés rejtelmei. Igazi gyöngyszemeket kaptunk mondásokból: „Általában a „majd holnap ” a hét legzsúfoltabb napja.” Spanyol közmondás
Elárulta a prioritásait az életében: elég alvás, rendszeres étkezés, napi termék fogyasztás, este pozitív könyvek olvasása, negatív emberek kerülése, megtanult „nemet” mondani, nem kell mindenkit megváltani. Előadása alatt megírtuk a hála listánkat, a halogatós listánkat! Kaptunk házi feladatot bőven!
Ebéd előtt meg is tornáztatott minket, hogy jobb legyen az emésztésünk.
Finom szeretetvendégség várt minket az asztalnál és Barackos Ice tea. Hamar eltűnt a sok étel, de nem nehezítette le agyunkat, jöhetett a délután.
 
Terméktapasztalat, a kimaradhatatlan! Meddig elég egy Fogkrém? Mire is jó még a Royal kapszula? Mit okoz a Narosan narancs nagy adagban? És mit tegyünk a rozsdás kapu okozta sebre? A válaszokat megkaptuk és használjuk is!
 
Varga Fecó marketing szakos hallgató arról beszélt, hogy hogyan változtak a trendek a hagyományos marketingben. Bizony elkezdték a boltok gyűjteni az e-mail címeket, a telefonszámokat és rendszeresen keresik a régi ügyfeleket. Mert az elégedett vevő, rövidebb idő alatt vásárol újra. Vagyis elkezdték az MLM-es módszereket használni. Jó lesz résen lenni és nekünk mindenképpen jobban csinálni!
 
Karasszon Deskó először is az I. Világháborús Bruszilov offenzíváról beszélt. Vagyis, ha nem akarok állóháborút a környezetemben, akkor indítsak 20-40 helyen támadást. Ne egy embert keressek meg hanem 8-10-et hetente. Mert ha csak egyet, és az is nemet mond, akkor „lemészárolódtam” azonnal.
Bemutatta, hogyan lehet 100 pontos Elitként 50.000 Ft havi plusz jövedelemre szert tenni. Az is kiderült, hogy jobban megéri prémium terméket forgalmazni.
 
Én a svájci Citromokról beszéltem ismét, csak most a Justokról. Melyek azok a termékek, amiket biztosan használ mindenki, csak nem innen? Tusfürdők, fürdő, testápoló, kézkrém…
Remélem ezek után rájöttünk, hogy az egyszeri beruházás hosszabb távon busásan megtérül. Pedig azt lehetne gondolni, hogy a másik olcsóbb. De csak rövid távon.
Mert a bőrről minden felszívódik. Szóval hiába méregtelenítek belül, ha kívülről szennyezőt kenek rá. Fontos, hogy megtervezzem, mikor mi fogy el otthonról és ne a boltból vegyem meg, hanem egyesével a cégemtől. Én legyek a cégem legjobb termékfelhasználója. Ezzel legyen tele a fürdőszobám!
 
Július 13-án jön a következő konferencia. Újra együtt leszünk, hogy egymás tapasztalataiból, sikereiből az életünk jobb legyen
                                                    Várlak szeretettel: Dr. Harsányi Edit Marianna
                                                                            Értékesítési Igazgató
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.