Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Találkozások Olympiada G.Starnbeggel 2013.05.14-15.

2013.05.20

 

 
Tudjátok ő a Just Export igazgatója, ő szokta bevezetni az új termékeket a konferenciákon.
Nos idén elindult a „JUST ÚJRA BEVEZETÉS” azért, hogy segítsenek nekünk itt Magyarországon a forgalmat fellendíteni. Mert Igazgató úr ezt kérte.
 
Szerencsésnek mondhatom magam, mert én vele voltam Miskolcon is az érkezése napján az ottani klubban is tartott előadást és másnap Hajdúböszörményben is.
Nem írom le mind a két találkozót részletesen, mert az nekem volt érdekes, és azoknak akik ott voltak. Viszont van néhány mondat amit mindenképp el kell mondjak Neked!
Te már használod ezt a minőséget, nem kell győzködjelek, hogy ez más. De még engem is meglepett az, hogy tudtam 11 év után új gondolatokat kapni
Nézzük:
  1. Az arcápolásnál meglepve tapasztaltam, hogy kevesebb krémet adtunk el az éjszakaiból mint a nappaliból. Gondolkoztam, hogy mi lehet az oka, mert nekem éjjel is nappal is van arcom. De eszembe jutott, hogy nekem is volt aki csak a nappalit vette meg és az éjszakait nem. Mit kell ilyenkor mondani? Olympiada ezt használta: Ha csak az egyiket akarod megvenni, akkor inkább vegyél máshol krémet! Én nem akarom veled feleslegesen kidobatni a pénzed. A két krém együtt dolgozik, együtt jön ki a legjobb hatás. Ha csak egyet veszel az kidobott pénz.
  2. Megkérdeztük, hogy mely országokban mi a legjobban fogyó termék. A németeknél, a svájciaknál, olaszoknál mindenütt a Lábkrém a győztes. Vagyis inkább a Lábvonal, hiszen az első 4 helyen megosztva vannak. Jónás Elvira olyan szívhez szólóan beszélt a lábunkról, hogy a könnyem is kicsordult. A németek, olaszok biztosan így viszonyulnak a lábukhoz, mert az biztos, hogy ott nem kellett tanítani a láb krémezését, az alap volt. Csak annyi volt a feladat, hogy a legjobb krémet a kezükbe kellett adni. Azóta nem lehet elvenni onnan.
  3. A Just cég soha nem követi a trendeket. Azért és akkor dob piacra valamit, amikor kifejlesztette belőle a legjobbat. Tehát nem azért hoz ki valamit, mert a konkurencia is azt csinálja. Hanem azért mert akkora lett kész vele. És egyedi. Ne hasonlítsd mással. Lásd a Fogkrémet. Mióta az eszemet tudom, van fogkrém, azzal mosok fogat. De soha nem volt éjszakai és nappali belőle nekem. Csak tavalyi óta. És tényleg más!!!!
  4. A vénás keringés javítására tudjuk, hogy a legjobb a vadgesztenye kivonat. De azt nem tudtam, hogy a 15 fajtából csak egynek van mikrocirkulációt segítő és gyulladáscsökkentő harása. A mi elnevezésünk szerint „közönséges gesztenye” de csak azért mert a mérsékelt égövön termő a jó. A többi ami szubtrópusi fajta, ahonnan ered, hát az hiába van benne bármiben. Csak az Aesculus hippocastanum faj a jó. Természetesen a mellé tett másik 16 összetevő is olyan, hogy együtt sokkal jobb hatást érünk el velük mint külön-külön (esszenciális olajok, mandula, eucaliptus, rozmaring) frissítenek és a mályva kivonat hidratál, ápol. Ha a Pedibont hűtőbe teszed nyáron és azzal fújod be a lábad, akkor hűsít igazán! Ez Olympiada személyes titka! Ugyan ez tehető a szemkörnyék ápolóval, mert a kevés alvás utáni ödémás szemet nagyon jól lenyugtatja.
  5. Még egy tanács: a Just készítmények keverhetőek!!! Bátran!
 
Írd meg, ha kaptál újat!
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.