Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Első központi Életfa Program Alapképzés Budapesten

2014.03.25

 

AZ ELSŐ KÖZPONTI ÉLETFAPROGRAM ALAPKÉPZÉS BUDAPESTEN 2014.03.05.
dsc06625.jpgNagy izgalommal készültünk Nagyházi Marikával és a vezetőkkel az első képzésre. Mekkora terem kell, mennyi a létszám… De felesleges volt aggódni. Előző este már én is Pesten aludtam, hogy ne legyen zavaró tényező.
Sokan voltunk, kezdők, régiek, az ország több pontjáról. A közös bennünk az volt, hogy mindenki indulni akart, érdeklődő volt. Élmény volt az egész találkozó.
Álljon itt néhány beszámoló róla:
 
 
Kedves Edit !
Nagyon jól éreztük Magunkat az alapképzéseden. Egy új,lelkes kolléganőmet kísértem el azon a vasárnap délelőtti napon. Régóta csábítottam Őt,hogy egyszer hallgasson meg Téged és a lehető legjobb választásunk volt ez  az első találkozás. Részemről a pozitívum a cég előélete,története volt,mert még senkitől nem hallottam. A geotermikus fűtés,az meg hab a tortán.
A csokipuding sztorid sajnos elmaradt.
                                                                     Szép,mosolygós Napot kívánok Neked sok szeretettel ! Mondok Andrea
Kedves Edit!
 
Én köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem az előadásodon, ami nagyon jó hangulatban telt,és rengeteg információt közvetített.
Azt már tudod, hogy a betegségem révén kerültem kapcsolatba az életfa programmal, hiszen Te ajánlottad a "koktélt", amit a kemoterápia mellett ittam.
Valóban nagy segítség volt, és nem csak nekem, hanem a lányaimnál is használom a termékeket,és náluk látom,hogy erősödik az immunrendszerük.
A betegségem előtt nem igen voltam tudatos, de most rádöbbentem, hogy ha szeretnék hosszú, boldog életet,és szeretném a gyermekeimet felnevelni,és elindítani az életben,akkor tennem kell magamért,és a családomért.
Elsősorban ez a célom. A képzések alkalmával megismerni a termékeket, és hogy ezeket milyen betegségek, állapotok alkalmával tudom hasznosítani. Szeretném a gyermekeimet ebben a szellemben felnevelni, és megadni Nekik az egészséges élethez vezető út kulcsát.
 Nagyon köszönöm még egyszer a segítséget, és az útmutatást!
 
                                                                               Szép estét! Benedek Mónika
 
dsc06621.jpgKedves Edit!
Először is elnézést ,hogy most válaszolok e téren is van mit fejlődnöm.Pedig nagy örömmel olvastam leveled és nagyon meglepett mivel a 25 éves pedagógus múltam alatt akár meddig is gondolkodok erre nem volt példa (jó néhány képzésen részt vettem a pályám során),hogy az előadó megtiszteljen azzal ,hogy gondol rám és kíváncsi a véleményemre.
Néhány gondolatot leírnék, ha már van lehetőségem:
- Megerősítettél bennünket,  hogy jó helyen vagyunk jól döntöttünk.
- Nekünk új emberként minden információ új volt.
-A lelkesedésed, pozitív energiáid, tudásod, hozzáállásod példaértékű számunkra.
- Elkezdtünk dolgozni:túl vagyunk az első otthoni bemutatónkon ,az első öt megrendelésünkön,az első cd meghallgatásán,az első könyv olvasásán,célkitűzés,heti terv,névlista készítésén.
- Eldöntöttem mindennap valakivel megismertetem a termékeket. Szinte minden meghívásnál, termékajánlásnál, megemlítem ,hogy a budapesti előadáson mit hallottam tőled.
Még egyszer köszönet NEKED érte.
- András személyében kiváló szponzorra találtunk,pont neked mondom aki ezt jól tudja. Úgy érzem hosszú kemény út áll előttünk de megbirkózunk vele hiszen akkor talált ránk ez az üzlet amikor már igen nagy igényünk volt a változtatásra ,váltásra.
- Nagyon szerencsések vagyunk , hogy András szárnyai alá vett minket és első előadásunkon Téged hallhattunk.

                                                                          További sikereket kívánok: Tóth Gyöngyi
Azt gondolom mindenképp megérte az a nap, erőt merítettünk belőle!
Gyere el Te is a következőre! Kérdezd a szponzorod, mert az egész országot lefedi a képzési rendszerünk!!!! 2014. április 6-án Hajdúböszörményben és Tatán lesz. Ne hagyd ki!