Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Életfa Program Alapképzés Debrecen 2013 08 04

2013.10.06

 

dsc05457.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Életfa Program Alapképzés Debrecenben
 
Mindig nagy szervezkedés előzi meg azt a találkozót ahol az újak, vagy újrakezdők, először találkoznak az Életfa Programmal. Ez a mi képzésünk! Meg van tervezve, előre be van jelentve, jegyzeteket készít a cég, jelenléti íven aláírással kell igazolni, hogy ott voltál.
Mondhatnád, hogy nagy hűhó, egy kezdőért!
Itt tiszta lappal indulhatsz!
Elkötelezett vezetőtől hallod meg, hogy miért van ő itt, mit kaphatsz Te is innen!!!
Megmerítkezhetsz a tiszta forrásban, ha akarsz.
Hozhatsz döntést, ha akarsz.
Kérheted a segítségünket, ha többet akarsz, mit eddigi életed.
Örülök, hogy ebben most én segíthettelek!
Álljon itt most két írás, hogy a résztvevők hogyan látták:
 
Kedves Edit!
Ami az ÉPA legpozitívabb aspektusa volt, és ami végül is megfogott, az  a kendőzetlen őszinteség volt, amivel a családod és a saját  magad betegségeiről beszéltél, valamint arról, mi módon segített ezeken a Just Nahrin. Tetszett a szinte kirobbanó életöröm, amit sugároztál, ezért is énekeltem a végén. Azt éreztem, ez a nő tényleg jól érzi magát a bőrében. Szeretettel, Szilvi
Kedves Edit!
Mint azt a képzésen is mondtam, fordított sorrendben csinálom ezeket a JNS-es dolgokat. Először vásárolok tagi áron, majd Ildikó "kifehérített taggá" tett, először végzem a START képzést, majd az alapot. Biztos megvan ennek is az oka. Hátha először ismerem meg a gyógyulás lehetőségét és csak utána leszek beteg:))
De a tárgyra térve, a képzés során nekem inkább ismétlés volt az elhangzott anyag. Ez nem baj, mert néhány dolgot újra fel tudtam így fedezni.
 Ami nekem újdonság volt és hasznos tapasztalatként tudtam elrakni az a csoportdinamika változása volt. Most először vettem részt olyan JNS rendezvényen, ahol nem volt mindenki alapból elkötelezett,lojális a termékekkel a céggel,az előadóval kapcsolatban. Tanulságos volt megfigyelni hogyan tudod toleránsan kezelni a nyíltan ellenálló, időnként kifejezetten ellenséges résztvevőket. Kevésbé volt felemelő, mint más pozitív légkörű eseményen,de nagyon tanulságos volt, hiszen ha nekikezdenék a komolyabb forgalmazásnak, akkor biztos hogy sokszor belefutnék ilyen helyzetekbe.   
Hogy milyen célok fogalmazódtak meg bennem?
Azért akartam teljessé tenni a képzésemet, hogy ha valamikor úgy döntök komolyabban is csinálni akarom az MLM   értékesítést, akkor, ahogy Ildikó szokta mondani "komolyan vegyen a cég". Jelenleg csak a családom számára vásárolgatok, mert továbbra is nehéz meggyőznöm magam és a környezetem, hogy miért kerülnek ilyen sokba ezek a termékek. Igen tudom, a minőségnek ára van, de az ár mértékét még nekem is nehéz megemésztenem. Ettől függetlenül nehéz lemondanom azokról a termékekről,amiket már kipróbáltunk és el is szoktam csábulni egy-két új termék felé. :))
Mindenesetre köszönöm a képzést, hogy átadtad a tudásod!
Szép napot!
Saci
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.