Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Életfa Konferencia Budapesten 2013.11.16. Tökmag szirup

2013.12.09

TÖKMAGSZIRUP

 
 
  1. Egy harmincas éveiben lévő férfi nem fütyörészik a wc-n. 60 évesen már nem ugyanez a helyzet. Azért hoztuk be a Tökmagszirupot, hogy ez 60 évesen is ilyen könnyen menjen!
  2. A 45 év feletti férfiak felénél jóindulatú prosztata megnagyobbodás van és 10 % el is rákosodik. A megelőzést időben kell kezdeni! Például a Nahrin Tökmagszirupjával!
  3. A tökmag összetevő segít a prosztata megnagyobbodás késleltetésében. A 4-5 éves fiúk krónikus ágybavizelése is jórészt prosztata eredetű, azon is javít.
  4. A virágpollen roborál, a vörösvértestek számát növeli, javítja az emlékezőképességet. Természetes „antibiotikumot”, rutint tartalmaz.
  5. A cink-glutamát szabályozza a sejtosztódást, gyulladás csökkentő, csökkenti a prosztata megnagyobbodását. Fokozza az immunrendszer aktivitását, a hajhullást és hajnövekedést szabályozza. Az A vitamin aktív formába alakítódik általa. Segít eltávolítani az ólmot és a nehézfémeket a szervezetből.
  6. E vitamin összetevő védi a zsírban oldódó hormonokat, vitaminokat, a vértesteket a tüdőt a szabadgyökök károsításától.
  7. A béta karotin pedig a vízben és zsírban oldódó anyagokat védi a szabadgyökök károsító hatásától, különösen a szemet, tüdőt, bőrt.
  8. Glucose szirupot és narancslevet tartalmaz ízesítés, stabilizálás és tartósítás végett. Inzulinos cukorbetegeknek nem javasolt.
 
A Föld legnagyobb gyógyszertára a természet! Élj vele!

nahrin_tokmagszirup-1-.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.