Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Életfa Konferencia Budapesten 2013.09.21.

2013.10.06

 

Az a fényes szombat!
 
Tudom, hogy nem normális dolog, meg fárasztó, mégis repkedek itthon, hogy mennyire jó volt ez a nap.
Eszembe jutott Jerne, tőle származik az elnevezés.
Szóval busszal, kocsikkal indultunk szombat reggel az ország különböző tájairól, hogy együtt legyünk, és tanuljuk. Megkapjuk a lelkesedésünket a következőig.
Igazgató úr feltöltött az elején. Tudom hogy jó helyen vagyok. Meg azt is, hogy tévedni emberi dolog. Többször isJ!
A samponok hajbalzsam és a hajerősítő teljesen lenyűgözött. Hátha még az illatukat is megtapasztalod?!? Hétfőtől már kapható.
A csúcs az Árnika krém volt. Nagyon-nagyon kellett már ez! Nincs másik ilyen a piacon! Azt is megértettem, hogyan éri el a hatását.
Néhány éve a levelező rendszer  kialakításánál több száz taggal egyeztettem és egy hölgy állította, hogy az Artifitben gyógyszer van, mert ő dolgozott az egészségügyben és ilyen hatékony fájdalomcsillapítóval nem találkozott. Nos ebben a készítményben varjúköröm van, ami az enzimrendszert gátolja ami a fájdalomkeltő anyagokat termeli. (Csakhogy a gyógyszer kivonatok mellékhatása súlyos, 27 halálos áldozat után vontak ki egy COX 2 antagonista készítményt. Az volt az akkori idők leghatékonyabb és legdrágább készítménye. )
A gyógynövény, ráadásul krémben, teljesen biztonságos. Sőt, ezeket évszázadok óta használjuk, tehát kiderült volna, ha valami bajt csinál.
Többen tesztelték a krémet és mindenki nagyon meg volt elégedve. Én három nap alatt több csodát életem meg, majd azt is megírom!