Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egyszer volt egy ÉPA 2013 05 05

2013.05.07

dsc04501.jpg

Egyszer volt egy ÉPA!
 
És lesz megint is! Merthogy ez minden hónapban van Debrecenben! Összefogott 4 nagyvezető és eldöntötte, hogy megtervezve, elosztva megoldja a folyamatos képzést.
Álljon itt néhány beszámoló az elmúlt képzésekről, amiket én tartottam. Mindezt azért, mert jön a következő. (Június 2-án Szilágyi Ildivel)
Kedvet akarok csinálni Neked hozzá! Meg akarom Neked mutatni itt Kelet-Magyarországon, hogy van egy hely, ahol jobb az élet. Szeretet van, egymásért dolgozás, tanulás, pozitív emberek társasága, tenni akarók társasága. Ha ide akarsz tartozni, nem kell mást, csak eljönnöd a rendezvényekre. Mindre! A változás, a változtatás csak belül történhet.
Gyere!
Néhány levél, hogy nekik miért volt jó:
 
Kedves Edit!
 
Nagyon örülök, hogy részt vettem az alapképzésen. Már több ideje tag vagyok, de sajnos eddig nem tudtam elmenni egy képzésre sem.
Ennek két oka van: a távolság és az idő. Budapest, eddig csak ott volt alapképzés, nagyon messze van a lakhelyemtől, egy ilyen út időben sem fért volna bele az életembe. Mindig arra gondoltam, hogy egyszer csak lesz képzés Debrecenben is. És lett! :) Így váljon valóra minden amit szeretnénk! :)
Élmény volt számomra hallgatni az előadásodat és annak meg külön örülök, hogy új dolgokat tanulhattam a termékekről. Úgy gondolom, nagyon fontos, hogy minél több információt kapjunk arról, hogyan tudjuk őket használni a mindennapi életünkben.
 
Köszönöm még egyszer.
 
További sok sikert kívánok!
 
Üdvözlettel
Gál Tünde
 
 
2013. május 5-én Életfa alapképzésen vettem részt két munkatársammal.
 
Előadónk és nagyvezetőnk Dr. Harsányi Edit anyák napja lévén stílusosan köszöntötte a résztvevőket egy-egy cserép virággal. Már jól kezdődött a napunk, ami később még fokozódott a fantasztikus előadással és az új információk hallatán.
Nekem már többször volt szerencsém alapképzésen részt venni, de most is hallottam új információkat, milyen új termékek vannak a palettán, milyen újítások vannak a cég életében, és olyan összefüggések is megcsillantak, melyek új megvilágításba helyeztek régebbi (vélt vagy valós) gondolatokat.
Szünetben csoki-vaníliával frissültünk, hogy a figyelmünk egyáltalán ne lankadjon.
 
Kellemes anyák napi délelőtt volt, melyet csak betetőzött a délutáni családi köszöntés.
 
Üdvözlettel: Feketéné Marika
 
Életfa Alapképzés 2013. 05.05.
 
20 évvel ezelőtt a férjemmel beléptünk az AMWAY-be, és megismerkedtünk a MLM rendszerrel. 1 ½ év alatt 12% -os színtre jutottunk fel a csapatunkkal, sok - sok munkával.
Akkoriban sokan másképp csinálták, nem a hálózatott építettek, és termékeket mutattak be, hanem házaltak és becsengetős ügynökként lejáratták az AMWAY MLM rendszert. A 12%-os eredmény után kevesebbet foglalkoztunk a hálózatunkkal, a csapatunkkal, kevesebb munkát fektettünk bele és pár hónap alatt összeomlott a hálózat.
 
A Just-Nahrin alapképzés azért nyerte meg a tetszésemet, mert az egészséges életmód közel áll hozzám. Tudom, hogy ez egy szelet csak a tortából, de ha csak ennyit teszünk az egészségünkért már tovább élhetünk. Az alapképzésben mind emberileg, mind szakmailag nagyon sokat kaptam. Nagyon átgondolt, ember centrikus, empatikus filozófiája van, közös programokkal. Amit eddig hallottam, láttam az emberek segítése, életszemléletük alakítása, a termékekkel való megszólítása nagyon színpatikus számomra.
Minden nagyon-nagyon jól ki van találva, át van gondolva. Ezek az első lépések, a kapu nyitva a továbbhaladásra. Mivel minden jól ki van találva a saját munkát sok-sok tanulás, a termékek alapos ismerete, a szponzorral való napi kapcsolatot, emberszeretet, emberek szeretetét kell befektetni és az eredmény nem marad el. Ezért jöttem, hogy tudjam mit kell másként csinálni. Megkaptam! 
                                                                                               
Üdvözlettel Sápi Istvánné Éva
            munkatárs
 
„Aki addig nyújtózkodik, amíg a takarója ér, igencsak szegényes a képzelő ereje” Oscar Wilde
Szóval gyere, hogy tudd növelni a képzelő erődet!
 
Szeretettel:Dr. Harsányi Edit Marianna
                  Értékesítési Igazgató
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.