Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csapattalálkozó Hajdúböszörményben!

2010.12.17

 

 

Hihetetlen, hogy megint eltelt egy év! Mellékesen lezártunk egy évtizedet és nyitjuk a következőt!

Méltó képpen indítjuk, hogy sok jót hozzon Nekünk, Mindekinek!

Már csak a kedvemért nézd meg a helyszínt. Hajdúböszörményben a Petőfi házat! A kedvencem a Borostyán terem. Gyönyörű!

http://www.petofihaz.hu/phaz/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=31

Hogy miért gyere el télvíz idején? Sorolok néhány okot és majd eldöntöd, hogy akarod-e ezeket az előnyöket, vagy sem!

1. A helyszín gyönyörű. Igazi jó példája, hogy jó vezetéssel, ésszerű gazdálkodással, sok munkával, minőségi ügyfélkezeléssel hogyan lehet működtetni egy ilyen pazar helyet.

2. Ott lesz Igazgató úr! Beszélni fog a következő évtized elképzeléseiről és 2011 tervéről. Ő az az ember, akitől megtanultam, hogy a terven nem módosítok, csak az időpontot korrigálom. Nem ismeri azt a szót, hogy feladni.

3. Természetesen Balogh András is ott lesz, hiszen ő hívott meg bennünket, az egész csapatát, az egész országból. Mindig érdeklődve várom a meghökkentő ötleteit. Legutóbb azt számolta ki, hogy mennyi pénzt hozott neki minden egyes elutasítás. Kudarc nincs, csak késlekedő siker!

4. Szilágyi Ildikó arról fog beszélni, hogy mennyiben segített neki Tonk Emil tanítása. Mi az amit beépített a munkájába!

5. Ezen a napon orvos leszek, és a Prevencióról, fogok beszélni.                                           Mit jelent, milyen szintjei vannak a megelőzésnek? Az előadás végére megérted, hogy hol van a valóságos helyed és azt is meg tudod állapítani, hogy hova soroltad be magad a tetteiddel, vagyis a termékhasználatoddal.

Remélem tudtam elég indokot adni arra, hogy együtt indítsuk el az évet!