Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.05.11.KÖZPONTI ÉLETFA ALAPKÉPZÉS MISKOLCON I.

2014.05.15

 

 
KÖZPONTI ÉLETFA ALAPKÉPZÉS MISKOLCON 2014.05.11. I.
 
Egy nagyon jó hangulatú találkozó volt ismét, ahol megváltottuk a világot, de elsősorban a lélek táplálékát adtuk meg, Tihanyi Edittel közösen. Céges segítőnk Nagyházi Marika indított a cégtörténettel, elénekeltük az Életfa Himnuszt és gondolkodásról, hozzáállásról céges lehetőségekről, keresetről, termékekről beszélgettünk, telt az idő, és jött a Záródal.
Álljon itt néhány visszajelzés arról, hogy milyen volt a nap:
 

dsc06897.jpg

 
Dr. Sóvágó Judit:
Hogy mit kaptam a vasárnapi alapképzésen? Elsősorban megerősítést.
Megerősítést, hogy valóban jó helyen vagyok.
A szikra bennem már kigyulladt ez év januárban, amikor elmentem Rigó Évikével Hajdúböszörménybe. Ott "beleszerelmesedtem" az Életfa Programba, a termékekbe, a rendezvény hangulatába, a szeretetteljes légkörbe. 2 nappal később regisztráltam is és január 16-án átvettem az első szállítmányomat.
Április elején már együtt voltunk Budapesten a Nahrin Konferencián.
Most vasárnap a szikra fellobbant és hatalmas lánggal ég.
Szeretném minél jobban és minél hamarabb megismerni a Just-Nahrin termékeket, szeretnék én magam minél több terméket használni és szeretnék ezzel is segíteni a családtagjaimnak, barátaimnak és betegeimnek. Természetesen szeretnék keresni is ezzel a tevékenységgel, mert közalkalmazottként nem vagyok "túlfizetve". És hát én is el tudnék költeni 10 000 forinttal többet.... :))) Nagyon fontos számomra az a pozitív mentalitás, amit a rendezvényeken, ill. az egész program keretében tapasztalok. Ez az, amiről Te is
írtál: a puszi, az ölelés, az elismerés, a biztatás... ezek azok, amiket a hétköznapjainkban ritkán kapunk meg.
Nagyon tetszettek az előadások, rendkívül tanulságosak és hasznosak voltak.
Nagyon örülök, hogy sok év után újra találkoztam Rigó Évikével - aki régen a kisfiam (ma már nagyfiam) óvónénije volt -, mert Neki köszönhetem a "megérkezésemet" az Életfa Programba és a Just-Nahrin világába.
 
Galiné Kati
Nagyon jól éreztem magam az alapképzésen. Az, hogy a három gyermekem közül kettő is ott volt velem külön boldogsággal tölt el. Ez bizonyítja, hogy amit tanultam az Életfaprogramban betudtam építeni a családomba. A kérdéseidre igennel válaszolhatok nagyrészt a hétköznapokban is de az Életfás találkozókon ez hatványozódik.Több kérdésemre is kaptam választ,és azzal ha részt veszek bármelyik Életfás rendezvényen nemcsak magam lelkesedését tudom életben tartani de a másokét is tudom emelni. Nagyon örültem,hogy az általad tartott alapképzésen vehettünk részt, bejött amire számítottam, lenyűgözted csapatom tagjait és engem is. Mindent köszönök !
 
Gali Tünde:
Nagyon örülök hogy részt vehettem az alapképzésen, nagyon jó éreztem magam és sok új dolgot tudtam meg. Sok energiát és lendületet adott ez a pár óra veletek. A kérdésekre természetesen igennel tudok válaszolni. A termékekről és az üzleti részről egyaránt sok új dolgot tudtam meg és remélem hogy ez segíteni fogja az Életfa Programban való munkám elindulását, fejlődését!
 
Gali Károly és Szita Gyöngyi Lilla:
Elnézést, hogy ilyen soká válaszolok. Örömmel vettem részt a barátnőmmel (Szita Gyöngyi Lillával) együtt a képzésen. Az email-ben feltett kérdésekre igennel tudunk válaszolni. Úgy látjuk, hogy ebben a közösségben jó helyünk lesz, és biztos talpakon tudjuk építeni a jövőnket. A szponzorom Gali Károlyné Kati, aki egyben az Édesanyám is nagyon sok támogatást, motiválást ad, hogy bátran tudjunk elindulni ezen az úton, mit ő már lassan 6 éve jár. Az a véleményünk, hogy ez az alapképzés egy nagyon erős feltöltődést nyújtott számunkra, ami által még nagyobb önbizalommal merünk belevágni az új egészséges életbe!!!
 
Lányiné Domokos Anikó:
Nagyon köszönöm, hogy ott lehettem veletek és sok kedves emberrel ezen a képzésen. Én és a családom már 5 éve fogyasztjuk ezeket a termékeket a legnagyobb megelégedésünkre.
Apródonkén ismerkedtünk a készítményekkel, táplálék kiegészítőkkel és azt gondolom kimaradt volna valami az életemből, ha nem ismerjük meg ezeket.
Nekem is, mint minden édesanyának a gyermekei egészsége, jóléte a legfontosabb. Ehhez elengedhetetlen, hogy az egész család testi-lelki harmóniája meglegyen.
Úgy gondolom, hogy itt az életfa programban még rengeteget fogok tanulni és sok jó emberrel fogok megismerkedni.
Nagyon köszönöm ezt Neked és az egész Életfa Programnak!
 
Tóthné Kiss Marika: 
Köszönöm az együtt töltött időt, az információkat és a segítséget.  Számomra egy nagyon fontos téma: az egészség.  Megerősített abban, hogy felelős vagyok a családomért, saját magamért, azokért, akiket szeretek. Nekik mindig a legjobbat szeretném adni. Köszönöm, hogy hiteles és elhívatott emberektől tanulhatom, hogyan tehetem ezt meg.  Mindvégig a mi érdekeinket szem előtt tartva ismertettétek meg  velünk a "lényeget". Sok- sok  tapasztalatotokból igyekeztetek minél többet átadni. Közvetlenségetek, az oldott légkör végig fenntartotta érdeklődésemet, figyelmemet.  Nagyon jó volt, hogy időt biztosítottatok arra is, hogy  személyes kérdéseinket is feltegyük és meg is válaszoltátok azokat. Szeretném megismerni, használni a termékeket és hozzátok hasonlóan  felelősséggel ajánlani másoknak is.
 
 
Hamarosan küldöm a többi levelet, hiszen azóta is érkeznek!
 
Karasszon Esztertől kaptunk reggel egy idézetet, ami a nap ívét adta:
“Ne hagyd, hogy a tűz kialudjon benned. Egyik szikra pattanjon a másik után. Még a kételyek mocsarában is. Ne hagyd, hogy a lelkedben élő hős elpusztuljon. A vágyak, melyekre életed magányos pillanataiban gondoltál, de soha nem érted el őket. Valóra válthatod a megálmodott sorsot. Mert létezik. Mert valóság. Mert lehetséges. És a tiéd.”
Ayn Rand
Azt kívánom Neked, hogy Te is óvd a tüzedet!
                                                       Szeretettel:Dr. Harsányi Edit Marianna
                                                                        értékesítési igazgató
 
 

dsc06905.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.