Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"Van új a nap alatt"

2015.01.27

„Van új  a nap alatt”

 

Elkísértem Karasszon Esztert a Csupaszív csapat veszprémi csoport találkozójára. Tudtam hogy dr. Harsányi Edit lesz az egyik előadó illetve Eszter és Németh Zsuzsa is beszélni fog.

Amikor a doktornő elkezdte az előadását és kiderült, hogy a TOP  10-ről fog beszélni, hát bizony ásításra tátottam a számat, gondoltam magamban egy ilyen régi bútordarab mint én már nem fog újat hallani, mert ezek a termékek régóta élharcosok, sokat hallottam róluk, illetve sokat tudok róluk.

Szóval ásításra tátottam a számat és úgyis maradt, de a csodálkozástól. Elképesztő, hogy még mindig lehet újat mondani, pl. az Eucasolsprayról miszerint a cukorbetegség gyógyításához is hozzájárul. De megdöbbentő, hogy még mindig van új a nap alatt.  Tátott számat Eszter sem csukta be, mert a

halolaj kapszuláról tartott eszmefuttatása valóban „olaj volt a tűzre” ami az  előadásának mottója volt.

Németh Zsuzsától kaptam meg azt a mondatot, amit Edit végén mindenkitől kérdezett, hogy melyik az a mondat, gondolat amit magával visz a kedves vendég a rendezvényről.

Zsuzsa megkérdezte, hogy milyen szívvel gondolok arra aki engem megismertetett a Just-Nahrin programmal, termékekkel. Elgondolkodtam egy kicsit, mert el kell vonatkoztatnom Mártikától mint testvéremtől és meg kell mondanom nagyon hálás szívvel, hiszen ha végig gondolom hogy több mint 10 éve hány termék épület be az életembe, újra csak a számat tátom.  Ha én hálás szívvel gondolok arra aki idehozott. Vajon  miért nem gondolom, hogy rám is hálás szívvel gondolnak azok akikkel megismertetem  cégünk  egészségmegőrzés programját, lehetőségét? Zsuzsa kérdése felrázott és újra rádöbbentett arra, hogy mekkora felelősség  olyan  ismeretbirtoklása amit nem próbálok meg továbbadni, pedig az embereknek rendkívül hasznos lehet.

Örülök, hogy elmentem  mert megtapasztaltam, hogy az emberek örülnek nekem, én is örültem a kedves ismerős arcoknak. Edit jó értelembe vett „harsány” lelkesedése ragadós. Láttam a vendégeken, hogy termőtalajra hullott a vezetők tanítása, biztatása. Nagyon jó hangulatú, vidám találkozó volt, legközelebb is elmegyek.

 

.     Vargáné Nagy Juditdsc09258.jpg