Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A NŐ

2013.03.24

"A magyarság felemelkedésének az új női minőség megszületése a kulcsaA jövő a NŐI erőé! A Holdé! De félreértés ne essék! NEM „vezetői” ambíciókról szól ez az üzenet! (Sajnálom, ha ez rossz hír minden spirituális vagy racionális téren „babérokra” törő női léleknek.) Hiszen a Hold, a most születő Új Nő nem az „első” kell hogy legyen, hanem egyenrangú TÁRSA, szövetségese a Férfinak. A nagy Égi Vadásznak, Nimródnak. Nem a feminista, karrier őrületben megkövesedett lelkű, hímtagot növesztő, mindent irányítani akaró túlképzett „modern nőé”. Hanem a Holdé. A befogadásé, az elfogadásé, a szereteté, a megbocsájtásé, a kedvességé, a lágyságé, a mosolyé, a család szentségének helyreállításáé. 
A gyermekvállalás értékének újjászületéséé. A gondoskodásé, a családi tűzhely összetartó melegéé.
 Azé a Nőé, aki tud a háttérből „irányítani” a szívével, a szeretetével, a bölcsességével, a női bájával. Aki nem akar mindig az első lenni, aki rá tudja bízni magát (újra) a Férfira, a Társára. Aki tud ha kell visszalépni, és aki tud áldozatot hozni a Családi Oltár védelme érdekében. 
Aki tudja és éli, hogy nincs olyan káprázatos „karrier” a világon, ami fontosabb lenne a Gyermek Szentségénél.
 Aki nem taktikákkal, a „trendi” magazinok által sugallt hazug álarcokkal,
 hanem őszintén, bátran (!), nőiségét megélve, a próbákat kiállva, szívét felvállalva és a Teremtő felé fordulva képes szeretni, támogatni a Férfit és összefogni a Családját.
 Babba Mária üzenetének felélesztése szintén fontos része mindennek. A hold-erő újjászületésének egyik kulcsa. A Mag népét – és általunk a Kárpát-medencét – csak ez mentheti meg, csak ez emelheti fel.
 És a Szerelem Szentsége. Ha megértjük végre, hogy ez a legnagyobb teremtő erő a világon! És ennek a Szentségnek a felélesztése a Hold Nő feladata."

 
idézet Veres Mónika 2 évvel ezelőtti cikkéből 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.