Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


12 hónap 12 Schüssler só, 12 állatövi jegy

2012.05.17

Hogyan érdemes szedni? Naponta 3 tablettát beleteszek abból a szerből fél liter vízbe, vagy nyáron másfél liter vízbe és a nap folyamán elkortyolgatom. Én zárójalben mellé teszem a hozzátartozó Just és Nahrin termékeket, hiszen a Schüssler sók csak akkor tudják kifejteni a legjobb hatásukat, ha a legjobb minőségű alapanyagot is hozzá teszed. De természetesen ez a Te döntésed!

XII. 23- I. 22. Bak időszak van.A csontok ideje. Ajánlott a Schüssler 2. só D 6-os potenciában (Calcium phosphoricum) 3x1 tabletta vízben oldva. (Ezt többet nem írom le, mert minden sónál ez azadag) Nahrinból a Basico, Müzli, Nahrofit vanília, Red berry vitamin segíti a legjobban.

I.23-II.22. Vízöntő  időszak van sója a Sch.8-as, D6-os potenciában (Natrium chloratum) Nahrinból a Tengeri algás fűszersó és a többi fűszerek a Zöldség leves, Iso tea, Citromfű tea mint folyadékbevitel a legfontosabb. (Ilyenkor hajlamosak vagyunk keveset inni! Mellesleg jóval sósabban eszünk! Hideg van kint és a folyadék hűt, de ha nem viszem be, akkor az enzimmműködések sérülnek, vagyis minden életfolyamatom!)

II.23-III.22. Halak ideje van. Sch. 3-as só D 6-os potenciában (Ferrum phosphoricum)  Nahrinból NAROSAN FEKETE ÁFONYA, Red berry, Nahrofit italok, Basico. Vaspótlásra nagyon jól használható. Én 10 éve csak ezt eszem és azóta még vért is tudtam adni! Azt is hozzáteszem, hogy a bacik és vírusok is nagyon szeretik a vasat és hamarabb kiveszik a vérből mint a test sejtjei, ezért én mindig nyáron csináltam ennek az elemnek a pótlását. Most ki lehet ezt a variációt is próbálni, hátha ez is beválik.

III.23-IV.22. Kos ideje van.Ez a fej ideje. Sch.5-ös D6-os potenciában. (Kalium phosphoricum)       Nahrinból a HALOLAJ, Nahrofit vanília és kávé, Narosan Red berry, Justokból a Harmónia és Relax fürdő

IV.23-V.22. Bika ideje, van és ez a nyakon lévő szervek érzékenységét okozza. Sch.10-es só D 6-os potenciában.(Natrium sulfuricum) Nahrinban ez a vízhajtók ideje, vagyis az Alma és Barack író, Affi line, Boróka szirup, Iso tea. Justból a Boróka krém és fürdő

V.23.-VI.22. Ikrek ideje ami a tüdő kiemelt időszaka. Sch.4-es só D6-os potenciában (Kalium chloratum) Nahrinokból a Vivi aloe, Húsfűszer, Zöldség leves

VI.23-VII.22. Rák ideje a gyomor időszaka.Sch. 1. D 12-es potencia (Calcium fluoratum) Nahrinból Müzli, Sojafit, Vital fit, Saláta fűszer, Justból a Kerti zsázsa krém

VII.23.-VIII.22. Oroszlán ideje, sziv időszaka! Sch. 7-es só D6-os potenciában (Magnesium phpsphpricum) Nahrinokból a Narosan narancs vitamin, Basico, Nahrofit vanília és kávé

VIII.23-IX.22. Szűz ideje és a has területe, főleg a belek, a máj és epeműködés segítése fontos. Sch 6 D6-os potenciában, (Kalium sulfuricum).   Nahrinokból az Articsóka Saláta fűszer, Zöldség leves, Csoki puding, Nahrofit vanília és kávé, Banános Vital fit.

IX.23-X.22. Mérleg ideje, vese, hólyagműködés segítése. Sch. 9. D 6-os potenciában (Natrium phosphoricum) a savasodás kivédése a cél.   Nahrinból Basico, Müzli, Zöldség leves, Jusokból a Teafa krém és olaj

X.23.-XI.22. Skorpió hava, az alhas, különösen a nemiszervek, orr ideje. Sch.12 es só D6-os potencia (Calcium sulfuricum)   Nahrinból Fokhagyam fűszer, Nahrom fűszer, Müzli, Saláta fűszer, NarosanTropic vitamin, Justokból Téli fürdő, Erősítő fürdő.

XI.23-XII.22. Nyilas ideje, a lábra kell nagy figyelmet tenni. Sch. 11. D12-es potencia (Silicea) Nahrinokból az Artifit, NUTRI CUP, ROYAL CAPS (az utolsó kettőben van szilicium oxid, vagyis ezekkel kiegészítve Os-Ar-Ten hatás érhető el az Artifittel!!!)Justokból a Lábfürdő só, Lábkrém, Pedi balzsam ami táplálnak.

 

  

Érdekességek, az asztrológiából:

  • Ha a Bak jegyben van a Hold, lehetőleg ne adjunk be gyógyszert, mert a beteg kihányja. (A Természetgyógyászat magazin januári számában ott van az éves holdnaptár, de minden hónapban leolvasható az aktuális havi)
  • Asztrológiai hagyomány szerint a legalkalmasabb idő a hashajtásra, amikor a Hold a Skorpió jegyen halad át.
  • A mosás leghatékonyabb vizes Hold idején, vagyis Rák, Skorpió és Halak jegyben
  • Ha szép egészséges körmöt akarsz, akkor pénteken vágd le a (Vénusz idején). Ha elmulasztottad, akkor soha ne vágd szombaton (Szaturnusz). bármely más nap jobb rá.
  • Ha a Mars a Vízöntőben áll, akkor problémát okozhat az injekció beadása, mert a páciens belázasodik tőle!?

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.