Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Holdnaptár

"Évmilliók óta kering a földünk körül ez a kopasz, kerek golyó, magányosan, rendíthetelenül. Néha mintha létezését is megtagadná, úgy fordítja felénk éjsötét oldalát újholdkor, máskor meg szinte a csillagokat is kioltja, úgy ragyogja be az éjszakai égboltot Naptól kölcsönzött vakító fényével." Johanna Paungger

Így indul az a könyv, ami 2000 után sok döntésben segített nekem és a hozzám fordulóknak.

Mikor műtessem ezt, vagy azt? Mikor festessem a hajam? Mikor vágjam ki a benőtt körmöt? Mikor a legjobb a hegek gyógyulása? Mikor melyik gyógynövényt szedjem? Mikor adjak vért? És még sorolhatnám.

Azt adom közre, amit én is kipróbáltam, gyakran használok. Ha valami bevállt, itt megoszthatod!

 

Cikkek

12 hónap 12 Schüssler só, 12 állatövi jegy

2012.05.17

Mindig a megelőzést propagálom és ugyan óvakodok a kliséktől, most mégis ezt teszem. Leírom amit tanultam. Tudjátok, hogy az asztrológia a napjegyeket nem hónap elején indítja, így ezek szabályait követve kaptam én is az ajánlást, egy fél éves kurzus végén. Mint habot a tortára.

"Ha semmi bajod sincs, de akarsz valamit szedni, akkor ezt javasollom!" Mondta az oktatónk, Dr Sasvári Feri 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Holdnaptár | Hozzászólások: 0

2017-es Holdnaptár vérvételhez (frissítve febr-márc)

2011.12.26

Egyetemista koromban buzgón mentem vért adni. Hiszen én jól vagyok, azt a keveset megtermelem, másnak meg kell. Csakhogy utána többször is lebetegedetem, akár 2 hétre is. Előbb utóbb rájöttem, hogy valami nem stimmel ezzel. Leálltam, mert a tanulás rovására ment. Ma már tudom, hogy mit kellett volna másként csinálni. Viszont ez egy nagyon jó méregtelenítési mód, gondolj az érvágásra! Több száz évig használták. Természetesen van enyhébb formája, például a vérvétel. A legfontosabb, hogy a testünk okos!!! Ami az elején kijön, az tartalmazza a legtöbb olyan dolgot, ami nekem nem kell. Ha már egyébként is menni kell, és megtervezhető, akkor megmutatom azokat a napokat az évben, amikor ezzel a kis dologgal nagyokat segíthetsz magadnak!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Holdnaptár | Hozzászólások: 11