Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TÁNC AZ ÉLETEM

2013.10.06

 

285506_210301329026082_100001386504359_604809_2904128_n-1-.jpgTÁNC, TÁNC, TÁNC
Avagy amiért hálás vagyok az életnek!
 
Öt napig élvezhettem Siófokon a tánctábort. Mikor hazajöttem telve energiával, olvasgattam az e-mailjeimet, érzések jöttek fel, amit meg akarok osztani veled!
 
 
 
 
 
 
 
  1. HÁLA I. Környezet: Szombat éjjel keresünk egy helyet, ahol majd élőzene lesz. Siófok Aranypart! 1 km hosszú kb. és végigsétáltam oda vissza. Iszonyatos szemétben!!! A fiatalok ittasan, beszívva sétálgattak, de még így is látható volt, hogy próbálták az üvegeket, flakonokat a kuka környékén gyűjteni, mert nem fért bele. De jó, hogy nekem nem itt kell szórakoznom! De jó, hogy a táncosok, akikkel együtt vagyok igényesek a környezetükre. De jó, hogy az Életfa Programban, ha rendezvény van, akkor ott biztos lehetek az igényességben minden szinten. Sőt magam ellenőrzöm le, hogy ne maradjon szemét utánunk.
  2. HÁLA II. Emberi kapcsolatok: mindenki lelkes volt, persze volt aki bal lábbal kelt fel, de azt is lehetett kezelni. Rengeteget beszélgettünk, emberi sorsok, ismeretségek alakultak ki. Jobb lett a világ általunk! Szeretetet adtam és kaptam. Tudtunk olyan őszinték lenni, mint egy családban.
  3. HÁLA III. Étkezés: Gyümölcsön- zöldségen bárhol el tudok élni, ha van mellé Tengeri algás só pótlóm, Nahrofit kávém és vaníliám, no meg csokipudingom. Az izzadást kezeltem a Zöldség levessel és az Isoteával. Reggel vitamin, hogy bírjam a 3 órás táncot 35 fokos teremben, egymás párájában. Átlagosan napi 3,5-4 l vizet ittam, alig bírtam ízesíteni, jól jött az Affi line, mert a székletem is rendbe hozta. Igaz sok mindent vittem magammal, de megérte.
  4. HÁLA VI. Segítség: tudtam segíteni a Teafa olajjal, annak, akit megcsípett valami bogár, és bizony két nap múlva, tenyérnyi területen volt piros és meleg a vádliján. 15 perc alatt felére csökkent csak attól, hogy bekentem! Nagy veszély ilyenkor az orbánc. Minden csípést kezelni kell. Volt egy napallergiás is, őt lekentem a Napozás után balzsammal. Ilyet még én sem láttam, tele volt fél centis hólyagokkal a háta, dekoltázsa. A hazaúton sokat segített neki a balzsam mentolos hűsítő hatása. Akinek nem volt már napok óta széklete, fél liter Affis víz után boldogan újságolta, hogy olyan jó volt, nem csikart, nem volt hasmenése, csak „el tudta engedni, ami már nem szolgálja a testét.”
  5. HÁLA V. Dicséret: Látni a párok arcát, a mosolyt az elégedettséget egy-egy sikeresen letáncolt figura után… Ott volt a kihívás, a táncoktató bemutatta a figurát és fél óra gyakorlás után nekem is megy! Megcsináltam! Hát még azt a kapcsot látni, akik az életben is párok! Micsoda erő a közös siker! Az jutott eszembe, hogy megdicsérjem az uram, mert mi közösen esszük a Nahrint. Ő is önállóan, nem én adagolom a kapszuláit, a vitaminját. Elismerni azért, hogy magától beveszi, hogy tesz azért, hogy tovább tudjunk együtt élni minőségben. Megéri neki ez a plusz figyelem értem.
  6. HÁLA VI. színház: kihasználtam a vezetői és egyéb képességeimet! Az utolsó nap déltől össze tudtam hozni egy csapatot, közösen összeszedtük a poénokat a 4 napból. Volt rutinom, hogyan kell felvezetni, hogyan kell leosztani a feladatokat, hogyan kell új, szégyenlős embereket a humor a nevetés kedvéért feladatokra bemotiválni. Bizalmat kaptam. Nagyon jó volt együtt. Az egész úgy indult, hogy a tánciskola vezetője odajött a második nap, hogy a záró estre jó lenne valamilyen humoros kis előadás. Lett.
 
Szóval örülök, hogy ilyen „szerencsés” vagyok, hiszen az életemben, amit szeretek, ahhoz nagyon jó képzést és társakat kaptam minden területen. Élni jó!!!
Ha Neked nem volt elég ennyi, akkor ide teszem a tánc tudományos „bevizsgálását”:
Mindegy miért, csak kezd el mozogni:)! Ja és a lényeg, ÉLVEZD!!!!!