Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miért kezdtem el ezt az üzletet?
 
 
Sok mindent leírhatnék, de azt hiszem rájöttem, hogy miért indultam el!
Volt valaki, aki bízott bennem!
Elhitette velem, hogy nekem is lehet már végre jó! Én is kereshetek sokat!
Én is lehetek sikeres! Én is utazhatok Svájcba!
Aki nem felejtett el és minden hónapban megkeresett és elmondta milyen sikeres lehetnék itt. Hozta a saját példáját! Ő 120 000 Ft-ot keresett, én pedig a háziorvosi szakvizsgámmal, a három természetgyógyászati végzettségemmel 94 000 Ft-ot. Úgy éreztem, ha neki sikerült, akkor nekem is sikerülhet! Nem! Nekem is sikerül!!!!
Reményt kaptam egy jobb világra! Szeretettel fogadott mindenki a cégnél! Schmidt Ferenc Igazgató úr, Veres Benő az akkori Hálózati Igazgató! Még az orvosok is Dr. Mészáros Zsuzsa, és Dr. Mahboubi Abidine!  
Az utcán faggattak az ismerőseim, hogy mitől lettem olyan fiatal! Vajon mi változott az életemben? Mitől vagyok boldog? Mi ad nekem most reményt? Elmondtam! Ők is akarták. Az első hónapban elértem a 103 pontot úgy, hogy azt sem tudtam mi az. Akkor kérdeztem meg Balogh Andrást, a szponzoromat, hogy ez mit jelent. A válasza meghatározta a jövőmet és óriási emberismeretről tett tanúságot: „Editke! Kaptál egy fél doboz Almaírót ajándékba a cégtől!”
Elkezdtem megmutatni az ismerőseimnek ezt az üzletet. Volt, akit érdekelt, volt, akit nem, de ez nem lohasztott le. Végre szerettek a munkahelyemen, kellett nekik az addig felhalmozott tudás és tapasztalatom. Előadhattam, beszélhettem arról, ami szerintem a legfontosabb, az egészség, és minden előtt van az egyészség megőrzése. A betegség sokba kerül, sokkal többe, mint azt bárki is gondolná.
Kezdtem kifele kacsingatni egy olyan kertbe, amiről azt hittem, hogy csak a mesében lehet, de Magyarországon nem.
A minden lehetséges, csak tűzd ki célul és megadatik Neked világába!
Igen, még abban az évben kijutottam Svájcba! Fizettem érte, de dolgoztam is, hiszen a második hónapban már 9 %-os voltam és 27 regisztrált tagom volt, ebből 19 közvetlen.
Svájc után már tudtam biztosan, hogy ez az én utam és nem akarok máshol lenni. Ez a célom! Itt a jövőm! Tisztaság, precizitás, nyugalom, tervezettség…. Ez egy más világ és én akartam ennek a részese lenni.
Több könyvet olvastam el, melyből rájöttem, hogy tényleg nincs más esélyem az anyagi jólét elérésére, csak az MLM. A fontos az, hogy korrektül, jól, másolhatóan csináljam. Akkor 20 év múlva is ebből lesz a jövedelmem.
Beindítottam a klubot, szponzorommal egyeztetve és az ő segítségével csináltuk egy évig minden héten. Gőzerővel dolgoztunk, mert ismét menni akartam Svájcba, de már nem egyedül. Egyre többen lettünk, akik ugyanazt akartuk!
Kaptam még egy segítséget a cégtől, a Tréninget! Azt hiszem e nélkül nem ment volna. Mindig a megfelelő időben lökött rajtam egyet. Amennyit befektettem a képzés díjába, annak többszörösét kerestem meg a következő hónapokban!  Egy év alatt 21% csapatom lett!
Egy hetvenkét éves svájci anyacéggel és egy 8 éves magyar céggel mögöttem belevágtam és egy év múlva már 300 000 Ft fizetéssel befejeztem a közalkalmazotti orvosi munkámat.
Ma ,8 évvel később, minden nap hálát adok, amiért itt dolgozhatok!
(16 évvel később sem mondhatok mást, jól döntöttem! 2018.07.09. :))
 
Debrecen 2009-09-27
                                                                                 Üdvözlettel: Dr.Harsányi Edit
                                                                                     JNS Értékesítési Igazgató