Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ma van a csókolózás világnapja!!! Július 6-a!

2016.07.06

Ma van a csókolózás világnapja!!! Július 6-a!

Hát vigyázz, hogy ki ne maradj belőle!!!
Az emberi ajkak a legkifejezőbb testrészeink. Az érzelmek azonnal tükröződnek. Látod, ha szomorúság, vagy éppen az öröm érte a másikat. A legjobb színészt is elárul egy szájmozdulat.

Életünk során, ha 70 szűk évet számolok, sok módon érintkezik a szánk! Csók, üdvözlő puszi, jó éjt puszi…  100 000 alkalom… és akár 76 óra…

Nézzük miért éri meg csinálni?

 1. Megnyugtat
  Összehangolódást, kötődést jelent és biztonságot ebben a világban: „Nem vagyok egyedül!”
  Más az intenzitása szeretkezés előtt, és egy fáradt nap után, ugye?
 2.  Nyitottság a világra
  Ha gyerekkorodban sok puszit kaptál, sokat simogattak, akkor más felnőtt leszel. Nyitottabb a világra, mert jót vársz tőle. Megszoktad, hogy szeretnek, és olyan emberek jönnek feléd, akiktől ezt fogod kapni. Jó befektetés a kisbaba puszilgatása, és micsoda boldogság felnőttként érezni a finom kis húsát, bársonyos bőrét… Már megint kapcsolatteremtést, kötődést javítja születéstől az elmenetelig.
 3.  Nincs több titok
  Minden érzelem ott van az ajkadon. A mosolynál is tudod, hogy valódi, vagy csak mű. Beszéd közben egy ajakfeszülés jelzi, hogy ott az igazság nem teljes, valami takarva van.
 4. Piros lámpa
  Régen a vásárolt szexuális szolgáltatást adó nővel nem csókolóztak… Ez volt a szabály. Hogy ne tudja elvenni a családjától. Így tanították apák a fiaikat piros lámpás házba járni. Lehet, hogy ez ma is így van, nem tudom. De érdemes elgondolkodni rajta.

Szóval ma szánj időt arra, hogy aki melletted van, tudjon jobban kötődni, érezze magát fontosabbnak az életedben!
És persze mivel orvos vagyok még két javaslat: Mikor felébredsz igyál meg fél liter vizet. Feltölti az ajkakat is. Korral előrehaladva duplázd a mennyiséget J!
Az ajkadat pedig bársonyosabbá tudod tenni a Just ajakbalzsammal!!!

2015-ajakbalzsam.jpg

És végül egy kis buzdítás Leonard Cohentől :) !

https://www.youtube.com/watch?v=G7NA3ah_cRY&feature=youtu.be